Šport 18. jún 2018

Velez-Zuzulová bude aj televízna komentátorka


Poisťovňa UNIQA sa stala novým generálnym partnerom úspešnej slovenskej zjazdárky Petry Vlhovej.

 

Štvrtá najlepšia slalomárka uplynulej sezóny Svetového pohára symbolicky prevzala štafetu od staršej kolegyne z reprezentačného tímu Veroniky Velez-Zuzulovej, ktorá spolupracovala s UNICQOU 13 rokov.

 

Bratislavská rodáčka Velez-Zuzulová (33) po olympijskej sezóne ukončila kariéru a momentálne sa už pripravuje na materské povinnosti.

 

Vlhová sa v nemeckom Ofterschwangu i doma v Jasnej lúčila s kariérou Veroniky Velez-Zuzulovej.

 

Nelúčila sa však s Velez-Zuzulovou, ktorá jej v pondelok mohla symbolicky odovzdať modrú prilbu s logom poisťovne, s ktorou Vlhová uzavrela dohodu o generálnom partnerstve.

 

So spoločnosťou dlhé roky spolupracovala Velez-Zuzulová, ktorá zostáva súčasťou slovenského lyžovania: ,,Ešte sa rokuje, v ktorej televízii, ale budem komentovať preteky priamo z niektorých dejísk.

 

Chcela by som začať v Courcheveli (21. a 22. decembra - pozn.). Mala by som rodiť koncom októbra, takže budem mať dva mesiace, aby som sa dala dokopy.

 

Budem sa snažiť ísť už v Courcheveli s kamerou na prilbe a priblížiť slovenským divákom lyžovanie z profesionálnej strany.

 

Často som sa v minulosti stretla s tým, že ľudia prepínali na zahraničné vysielanie.“

Spolu s otcom a dlhoročným trénerom Timotejom Zuzulom začínajú rozbiehať aj akadémiu na Slovensku, ktorá však nebude na komerčnej báze.

 

,,Tatino sa už bol pozrieť na sústredení mladých reprezentantiek z Levoče v Nórsku. V budúcnosti by im chcel pomáhať svojimi radami rovnako ako aj ja.

 

To isté platí aj o chlapcoch," priblížila Velez-Zuzulová.

 

(mv)

Foto: Miro Košírer

0 komentárov
Pridajte komentár
Na začiatok stránky hore
Newsletter