Šport 29. január 2018

Nové fitness ihrisko sprístupnili na Tyršovom nábreží


Ďalšiu zo športových zón, ktoré majú pomôcť k zlepšeniu dosahovania športových predsavzatí a cieľov, otvorili spoločnosti BE COOL, s.r.o. a dm drogerie markt 29. januára 2018 na Tyršovom nábreží v Petržalke.

Ide o obľúbené miesto voľnočasových aktivít mnohých Bratislavčanov.

Odteraz sa práve tu môžu rozohriať, ponaťahovať si stuhnuté svalstvo a tým predísť rôznym neočakávaným zraneniam pri športovaní.

Práve dm športová zóna by mohla byť východiskové miesto pri začiatku ich športových aktivít. Riaditeľ BE COOL, s.r.o., Peter Pukalovič uviedol:

„Teším sa, že sa nám podarilo zrealizovať ďalšie športové stanovisko, ktoré bude prínosom nielen pre bežeckú komunitu, ale i pre širšiu verejnosť.

Tyršovo nábrežie je i mojou osobnou obľúbenou rekreačnou zónou, kde často chodievam so svojimi deťmi na prechádzky či bicykel.

Verím, že táto zóna si nájde všestranné využitie a spríjemní športové i oddychové aktivity občanov.“

Natália Franková, skupinová vedúca marketingu dm drogerie markt, s.r.o. vyjadrila svoju spokojnosť s úspešnosťou tohto jedinečného ženského podujatia:

„Tešíme sa, že máme za sebou ďalší úspešný ročník dm ženského behu s rekordnou účasťou na tomto podujatí a pevne veríme, že ešte úspešnejší pred sebou.

O to viac sme nesmierne radi, že nejde len o beh, ale súčasťou podujatia je aj sociálny projekt dm šport zóna, vďaka ktorému sme opäť vybudovali ďalšie športové ihrisko v Bratislave a môžeme ním prispieť k rozvoju zdravého životného štýlu všetkých fanúšikov športu.“

V neposlednom rade pozitívum takejto akcie vyzdvihol aj starosta Petržalky Vladimír Bajan:

„Som veľmi rád, že takéto športovisko vyrástlo práve v Petržalke, lebo Petržalčania sú známi svojím kladným vzťahom k pohybu.

A som ešte radšej, že naša mestská časť na tomto projekte spolupracovala a svojou troškou prispela k jeho realizácii.

Toto športovisko je dôkazom toho, ako sa dá zmysluplne využiť spolupráca podnikateľského sektora a samosprávy, ako zmysluplne sa dajú použiť peniaze zo štartovného iného zaujímavého športového podujatia. Ďakujem spoločnosti BE COOL, s.r.o. a dm drogerie markt, s.r.o. za to, že takéto športovisko v Petržalke vybudovali.“

Dm športová zóna vznikla z časti vyzbieraného štartovného na 6. ročníku dm ženského behu, ktorý sa uskutočnil 23. septembra 2017 a zúčastnilo sa na ňom viac ako 2000 žien.

Ide o najväčšie ženské bežecké podujatie na Slovensku. Siedmy ročník bude 22. septembra 2018 a na štarte sa očakáva 3000 žien. Informovala hovorkyňa Petržalky Silvia Vnenková.

(múp, red)

Foto: Bk-orig.

0 komentárov
Pridajte komentár
Na začiatok stránky hore
Newsletter