Šport 16. máj 2018

Na Kuchajde bude 4. ročník podujatia Deň Slovana


Po úvodných troch ročníkoch kultúrno-športového podujatia s názvom Deň Slovana vedenie klubu s radosťou svojich fanúšikov informuje, že Deň Slovana bude aj tento rok!

ŠK Slovan v tomto týždni oslavuje 99. výročie svojho založenia a pri tejto príležitosti organizuje štvrtý ročník podujatia Deň Slovana, ktorý sa uskutoční v nedeľu 20. mája od 9.00 h na bratislavskej Kuchajde.

Vstup je voľný.

Deň Slovana je organizovaný pre všetkých, ktorí majú radi Slovan a to bez ohľadu na to, či sa Slovanu darí alebo nie.

Cieľom je vytvoriť príjemný nedeľný deň, počas ktorého sa fanúšikovia môžu športovo a kultúrne vyžiť v spoločnosti hráčov A-mužstva.

,,Toto podujatie sa stalo tradíciou pre všetkých, ktorí majú radi Slovan. Okrem hráčov nášho A-tímu sa priaznivci môžu tešiť na stretnutie s legendami Slovana, ktoré si zostavujú vlastné mužstvo na turnaj Slovan Cup.

Určite prídu Jaroslav Timko, Vladimír Kinder, pán Černil či ďalší bývalí vynikajúci hráči.

Cieľom ´Dňa Slovana´ je budovať užší vzťah medzi fanúšikmi a klubo m, aby prepojenie fanúšik-hráč či fanúšik-tréner bolo oveľa silnejšie a bližšie. Fanúšikovia sa budú môcť odfotiť s trofejou za nedávne víťazstvo v Slovnaft Cupe a s hráčmi či trénermi sa porozprávať o veciach, ktoré ich zaujímajú,“ vyhlásil marketingový riaditeľ bratislavského klubu Tomáš Straka.

Na Kuchajde je pripravený športovo-kultúrny program, sprievodné aktivity, na svoje si prídu aj rodiny s deťmi. Uskutočnia sa rôzne atrakcie pre najmenších - detský beh, skákanie vo vreci, turnaj vo Futboxe, nafukovacie atrakcie či zóna Mladého slovanistu s maľovaním na tvár a altánkom na kreslenie.

Pripravená je bohatá tombola: fanúšikovia v nej môžu súťažiť aj o permanentky na novú sezónu, atraktívne ceny - hlavnou je zájazd pre dve osoby na futbalový zápas Rakúsko - Brazília, ten bude 10. júna vo Viedni.

Všetci návštevníci sa môžu tešiť na "narodeninovú" tortu, chutné jedlá, nápoje i ďalšie pochutiny. Akciu spríjemní a o hudobný p rogram s a postará DJ a skupina Robo Patejdl Band.

(mv)

Foto: www.skslovan.com

0 komentárov
Pridajte komentár
Na začiatok stránky hore
Newsletter