Šport 8. december 2017

Milujete šport? Vycestujte za jedinečným zážitkom


Futbal, hokej, majstrovstvá či olympiády nemusíte sledovať iba v televízii. Cestovné kancelárie ponúkajú zájazdy nielen na zápasy najpopulárnejších športov – futbalu a hokeja, ale aj Wimbledon, preteky F1, autosalón v Ženeve, či iné športové sviatky po celom svete. Vďaka jedinečnej atmosfére na týchto podujatiach môže byť športový zájazd celoživotným zážitkom a skvelým darčekom nielen na Vianoce.

Športová turistika je čoraz populárnejším typom cestovania. Fanúšikovia, ktorí nemajú čas rezervovať  letenky a ubytovanie, prípadne majú v pláne výlet spoločne s väčšou partiou, môžu staviť na overené služby cestovnej kancelárie. „Najväčší dopyt je po futbalových zájazdoch, či už autobusom alebo letecky, “ uviedol Matej Očenáš, konateľ cestovných kancelárií FutbalTour.sk, HokejTour.sk a SportsTour.sk.  Na futbalové zápasy Ligy majstrov, Európskej ligy, ligové aj pohárové súťaže v Európe, predovšetkým prestížnu anglickú Premier League, španielsku Primera Divisón, nemeckú Bundesligu či taliansku Serie, ako aj na zápasy slovenskej futbalovej reprezentácie s nami vycestovalo už viac ako 35 tisíc klientov“, dodal  Očenáš.  

Práve milovníkov futbalu čaká v roku 2018 najväčší sviatok, majstrovstvá sveta. Ich usporiadateľom  je Rusko a spomedzi jedenástich miest, v ktorých budú prebiehať, je najväčším lákadlom športových výletov Moskva a Petrohrad.

Obľúbené sú aj hokejové zájazdy. Každoročne vycestujú stovky fanúšikov slovenskej reprezentácie na hokejové majstrovstvá sveta,  zahraničné zápasy Slovana v KHL, no na svoje si prídu aj skutoční fajnšmekri na zápasoch zámorskej NHL.

Cyklistika, tenis, basketbal, F1, box, alpské lyžovanie či biatlon sú iba zlomok športov, ktoré si fanúšikovia môžu vychutnať na športových podujatiach v zahraničí.

Športový zájazd je výborný tip na jedinečný vianočný darček. Málokto však vie, že cena takýchto pobytov môže byť nižšia vďaka členstvu v nákupnom spoločenstve Cashback World. Vďaka vernostnej cashback karte získate peniaze späť z každého nákupu vo výške 3 %  ceny zakúpeného tovaru v CK FutbalTour.sk, HokejTour.sk a SportsTours.sk.

Vstúpiť do vernostného programu Cashback World je jednoduché a zároveň bezplatné. Registrácia je možná u obchodného partnera alebo online na https://www.cashbackworld.com/sk. Peniaze sa držiteľovi karty pripíšu na účet v banke vždy, keď sa na jeho konte nazbiera aspoň 10 eur.

Vernostná karta registrovaná na Slovensku platí u viac ako 75 000 obchodných partnerov a e-shopov v 47 krajinách sveta.

 

Súťaž:

Hrajte o zájazd pre jednu osobu na zápas AC Miláno proti Inter Miláno v termíne 2. 3 – 4. 3. 2017 v hodnote 155 eur.  Pošlite nám do konca januára 2018 na adresu sutaz@bakurier.sk číslo vašej karty Cashback World a vyhrajte futbalový zájazd do Milána.

 

(inz)

0 komentárov
Pridajte komentár
Na začiatok stránky hore
Newsletter