Šport 10. november 2017

Fandite doma, fandite vonku a nakupujte s HC Slovan Cashback Card - SÚŤAŽ o lístky


Ste fanúšikom HC Slovan a neunikne vám žiaden domáci zápas? Obľúbený klub môžete podporiť ešte viac. Napríklad vycestovať na niektorý zo zápasov Kontinentálnej hokejovej ligy. Okrem kvalitného hokeja objavíte zaujímavé destinácie v skvelej „fanúšikovskej“ atmosfére. Vďaka HC Slovan Cashback Card získate peniaze späť aj z nákupu športového zájazdu.

Lákajú vás neopakovateľné športové zážitky? Podporiť obľúbený klub nemusíte iba v Bratislave, pokrik „Slóóóvááán“ môže znieť aj v Rige či Moskve. A vy sami sa môžete postarať o to, aby ho bolo počuť až na ľad. Nie nadarmo majú fanúšikovia HC Slovan povesť najaktívnejších v lige.

Športová turistika je na vzostupe, doposiaľ s našou kanceláriou vycestovalo na hokejové zápasy KHL, NHL, majstrovstvá sveta či reprezentačné zápasy viac ako 33 400 klientov,“ uviedol Matej Očenáš konateľ cestovnej kancelárie HokejTour.sk. „Sme partnerom HC Slovan Cashback Card a z nákupu zájazdu v našej kancelárii je možné získať späť 3 % z ceny zájazdu,“ dodal Očenáš.  

Vernostná karta HC Slovan Cashback Card umožňuje získavať výhody pri nakupovaní a peniaze späť z každého nákupu vo výške 1 – 5 % ceny zakúpeného tovaru u obchodného partnera. Zároveň ide 1 % z každého nákupu s touto kartou na podporu HC Slovan. Peniaze sa držiteľovi karty pripíšu na účet v banke vždy, keď sa na jeho konte nazbiera aspoň 10 eur.

Vstúpiť do vernostného programu je jednoduché a zároveň bezplatné.  Fanúšikovia sa môžu registrovať online alebo osobne vo Fan Shope HC Slovan, prípadne pri zakúpení vstupenky na domáce zápasy. Výhody programu môžu využívať aj držitelia permanentiek a to tak, že funkciu cashback aktivujú na svojej permanentke na stránke https://cashback.hcslovan.sk/sk-hc

HC Slovan Cashback  Card platí u viac ako 75 000  obchodných partnerov a v  e-shopoch v 47 krajinách sveta.

SÚŤAŽ

Zapojte sa do súťaže  o dva lístky na zápas 21.11. o 19:00 proti Víťazu Podolsk. Stačí ak na adresu sutaz@bakurier.sk pošlete správnu odpoveď, ktorý slovenský reprezentant pôsobiaci aj v NHL posilnil HC Slovan v uplynulých dňoch. Odpovede posielajte do 15.11.

 

(inz)


 

0 komentárov
Pridajte komentár
Na začiatok stránky hore
Newsletter