Šport 5. november 2021

Do plavárne Pasienky umožnia vstup len kompletne zaočkovaným


Do plavárne Pasienky od pondelka (8. 11.) umožnia vstup len kompletne zaočkovaným ľuďom proti ochoreniu COVID-19.

Kapacita bude maximálne 50 percent

Kapacita prevádzky plavárne bude maximálne 50 percent. Informuje o tom Správa telovýchovných a rekreačných zariadení (STaRZ) hlavného mesta. Reaguje tak na prechod Bratislavy od pondelka z oranžovej do červenej farby v rámci COVID automatu (z ostražitosti do prvého stupňa ohrozenia).

Zmeny na ďalších športoviskách

Zmeny sa dotknutú aj ďalších športovísk. Od pondelka bude  Zimný štadión Harmincova fungovať v režime OTP (očkovaní, testovaní, po prekonaní choroby) s kapacitou 75 športovcov a 98 divákov. Rovnako aj Športová hala Harmincova bude v OTP režime s kapacitou 75 osôb. Sauna Delfín od pondelka nebude v prevádzke.

"Za dodržiavanie aktuálnych epidemiologických opatrení Úradu verejného zdravotníctva (ÚVZ) SR je pri organizovanej športovej činnosti (kluby, preteky, súťaže, kurzy) zodpovedný organizátor," uviedla STaRZ.

TASR

(foto: STaRZ)

1 komentár
ODPOVEDAŤ Mr. Davidson Albert | 15. 12. 2023, 15:31

Bok, kako si danas? Pa ako bi vas moglo zanimati da znate, ovog prosinca dajemo zajmove od 3%. Nudimo zajmove s jasnim i razumljivim uvjetima i kamatom od 3%. Od 5,000.00 USD do 450,000,000.00 USD, eura i funti itd. nudimo poslovne zajmove, osobne zajmove, studentske zajmove, zajmove za automobile i zajmove za plaćanje računa. Kontaktirajte nas sada putem e-pošte: davidsonalbertloan@gmail.com Bok, kako si danas? Pa ako bi vas moglo zanimati da znate, ovog prosinca dajemo zajmove od 3%. Nudimo zajmove s jasnim i razumljivim uvjetima i kamatom od 3%. Od 5,000.00 USD do 450,000,000.00 USD, eura i funti itd. nudimo poslovne zajmove, osobne zajmove, studentske zajmove, zajmove za automobile i zajmove za plaćanje računa. Kontaktirajte nas sada putem e-pošte: davidsonalbertloan@gmail.com

Pridajte komentár
Na začiatok stránky hore
Newsletter