Šport 30. marec 2018

ČSOB Bratislava Marathon má vlastnú mobilnú aplikáciu


13.ročník ČSOB Bratislava Marathon rozbehá celú Bratislavu. Organizátori očakávajú pokorenie hranice 12 000 bežcov.

Každoročné narastajúce počty bežcov sú pre nás veľkým povzbudením. Momentálne je najväčší záujem o polmaratón, na ktorý je zatiaľ prihlásených 3105 bežcov.

Maratónci tento rok takisto prekročili minuloročné počty, znamená to výrazný medziročný nárast,“ informoval riaditeľ 13. ročníka Jozef Pukalovič.

Ako informoval organizátor podujatia, BeCool, počas bratislavského maratónskeho víkendu 7. a 8. apríla s bežcami do Bratislavy prídu aj ich rodinní príslušníci či kamaráti, ktorí ich budú na trati povzbudzovať.

Tí často krát nevedia odhadnúť, kde sa ich bežiaci kamarát nachádza a kedy je ten čas ísť ho do cieľovej rovinky, respektíve niekde na trať, povzbudiť.

Nehovoriac o rôznych neočakávaných informáciách, ktoré sa môžu pri tak veľkom podujatí vyskytnúť.

Organizátori preto nezaváhali ani v tejto oblasti a stavili na vytvorenie mobilnej aplikácie ČSOB Bratislava Marathon, keďže počet používateľov internetu v mobile taktiež neustále narastá.

Vytvorenie mobilnej aplikácie bola podľa organizátora podujatia už prirodzená nevyhnutnosť a jedna z priorít 13. ročníka ČSOB Bratislava Marathon.

Chceme, aby bežci, ale aj ich blízki, boli o všetkom včas informovaní. Ak si stiahnu našu aplikáciu, budú môcť sledovať, kde sa ich bežec na trati nachádza a samozrejme budú mať všetky najdôležitejšie a najnovšie informácie vždy doslova poruke“, vysvetľuje vznik mobilnej aplikácie Jozef Pukalovič.

Pre maratón tím je to ďalší krok ako zintenzívniť komunikáciu s bežcami a športovými priaznivcami a navyše v reálnom čase a online. Okrem aktualít v nej užívatelia nájdu 3D mapy jednotlivých tratí ako i jednu interaktívnu, ktorá znázorňuje štafetové odovzdávky, občerstvovacie a osviežovacie stanice, stanoviská záchrannej služby či hudobné miesta.

Samozrejmosťou je program, výsledková listina, prepojenie na sociálne siete ČSOB Bratislava Marathon, ako aj charitatívna činnosť a samostatná ikonka pre 1. Športový kongres, ktorý sa uskutoční v piatok 6. apríla 2018.

„Nechýba ani odkaz na VISITBRATISLAVA.COM pre všetkých návštevníkov hlavného mesta, ktorí si prídu užiť tento jedinečný bežecký víkend.

Celá aplikácia je i v anglickom jazyku nakoľko už teraz sú na ČSOB Bratislava Marathon prihlásení i zahraniční návštevníci z viac ako 61 krajín,“ uvádza usporiadateľ v tlačovej správe.

(BeCool, red)

Foto: BeCool

0 komentárov
Pridajte komentár
Na začiatok stránky hore
Newsletter