Šport 2. máj 2017

Bežecké podujatie Wings for Life World Run 7.mája obmedzí dopravu v meste


Počas prvej májovej nedele 7.5.2017 sa v Bratislave uskutoční 4. ročník celosvetového charitatívneho podujatia Wings for Life World Run. Bežecké podujatie sa začne presne o 13:00 hod., naraz na 24 miestach na zemi, na 6 kontinentoch.

Akcia si počas nedele vyžiada aj určité dopravné obmedzenia vo verejnej aj individuálnej doprave, ktoré však budú vždy len krátkodobého dočasného charakteru.

Organizátori bratislavského podujatia žiadajú o porozumenie pri dopravných obmedzeniach v čase od 12:30 hod do 16:00 hod, dôvodom, ktorých je zaistenie bezpečnosti účastníkov a regulárnosti priebehu športovej časti podujatia.

Behu sa zúčastní viac ako 3500 bežcov.

Všetky informácie o presmerovaných linkách MHD sú na www.dpb.sk, doprava na dotknutých križovatkách a popri trati bude riadená príslušníkmi policajného zboru, mestskou políciou a organizátormi.

Počas podujatia bude fungovať non-stop linku - 0904 404 638, na ktorú sa záujemcovia môžu obrátiť v prípade záujmu o informácie o priebehu podujatia.

Doprava cez Prístavný most a Most Lafranconi bude bez obmedzení, rovnako tak príjazd do centra mesta cez Most SNP. Príjazd do mesta cez Most Apollo bude uzavretý v čase od 12:45 do 14:00.

Výjazd z mesta cez Most Apollo bude v tomto čase možný cez Landererovu ulicu. Prejazd Rázusovým a Vajanského nábrežím bude bez obmedzení v smere od Mosta SNP na Šafárikovo nám.

V smere od Šafárikovho nám. po Most SNP bude doprava presmerovaná a vedená v električkovom páse, rátať treba s miernym zdržaním.

Príjazd do mesta od Rusoviec a Jaroviec bude v čase od 13:40 - 14:30 zatvorený, na príjazd je potrebné využiť obchvat.

V uvedenom čase bude obmedzený prejazd cez kruhový objazd „Slnečnice„ pod Petržalkou, na príjazd do Rusoviec / Jaroviec je potrebné využiť obchvat.

Organizátori podujatia ďakujú obyvateľom za porozumenie a ospravedlňujú sa za prípadné komplikácie. Zároveň veria, že viacerí sa do podujatia zapoja, či už ako aktívni účastníci, alebo povzbudzujúci diváci. Všetci sú srdečne vítaní.

(red)

0 komentárov
Pridajte komentár
Na začiatok stránky hore
Newsletter