Šport 21. máj 2017

5 tipov na výlet za golfom


Neváhajte už viac a skúste aj vy nové ihriská, ktoré vám ponúka vaše okolie.

Golfová sezóna je s príchodom jari opäť tu a všetkých hráčov čakajú nové zážitky a dobrodružstvá. Dlhé prechádzky v prírode, kvalitné chvíľky strávené s kolegami a priateľmi a neopakovateľné pocity, to všetko si môžete po dlhej zime zaradiť do svojho diára.

Aké možnosti a prekvapenia vás čakajú a kam by ste sa mohli za golfom vybrať? Prečítajte si niekoľko tipov na skvelý golfový výlet.

Airport golf club

Zbaľte si svoje golfové potreby a vyberte sa na ihriskom vybudované pri Šuranoch. Jeho rozloha je až 8 hektárov a vy sa zaručene nepresýtite jedného miesta. Každý človek z Nitrianskeho kraja aj z okolia si na 9-jamkovom ihrisku príde na svoje. Ponúka sa vám krytý a osvetlený drivingrange (cvičná lúka určená na tréning dlhých úderov) až 220 metrov dlhý či cvičný green na tréning krátkej hry a patovania. Ak máte chuť môžete sa zúčastniť aj golfového turnaja či akcie, ktoré sa tam každoročne konajú.

Black River Golf Resort

Klub v Bernolákove pôsobí na Slovensku už od roku 1933 a ide o historicky prvé ihrisko na našom území. Pre tých, ktorí majú chuť na mnoho prekážky v podobe stromov, úzkych dráh, piesku a neopakovateľné údery a scenériu, je toto ihrisko správnou voľnou. Dosýta sa vyhráte na 9-tich jamkách a užijete si atmosféru historického areálu barokového kaštieľa, v ktorom je umiestené.

White Eurovalley Golf Park

Malacky vám ponúknu až 27-jamkový golfový areál. Prostredie lesov vám zaručene vyrazí dych a vytvorí skvelé miesto na hru. Areál je vhodný pre začiatočníkov aj pre profesionálov, skladá sa z dvoch ihrísk, PUBLIC má 9 jamiek a je vhodné pre menej zdatných hráčov. Zatiaľ čo 18-jamkové ihrisko WHITE vás očarí obrovskými plochami bielych pieskov v kombinácií s borovicovými lesmi. Oprášte svoje golfové palice a vyberte sa za hrou, na ktorú len tak ľahko nezabudnete.

Golfový klub Agama

Zahrajte si na ihrisku v blízkosti Bojníc, konkrétne v obci Koš a užite si tak až 19 odpalísk. V prípade nepriaznivého počasia sa nemusíte hneď baliť, ale môžete sa presunúť dovnútra na jedno zo 4 krytých. K dispozícii máte rôzne terče nielen na krátke odpaly, ale aj na tie dlhé. Dokonca si môžete z automatu zakúpiť aj golfové loptičky, ak nejakým nedopatrením prídete o tie svoje. Užijete si tiež úchvatný výhľad na Bojnický zámok, ktorý uvidíte priamo z terasky.

Golfový areál Lozorno

Pre tých, ktorí si pred sezónou potrebujú precvičiť nejaké tie údery, je areál Lozorno tým pravým miestom. Až 55 otvorených a 12 krytýchodpalískvám poskytne presne to, čo hľadáte a z vás sa tak stanelepší hráč.

Neváhajte už viac a skúste aj vy nové ihriská, ktoré vám ponúka vaše okolie. Sami budete prekvapení, akú energiu vám zmena a nová hra dodá. Ak patríte k hráčom, ktorí ani jedno slovenské ihrisko nevynechali a na všetkých to už dokonale poznáte, vycestujte za hrou na dovolenku. Škótsko, Cyprus, Čína vás určite nenechajú chladnými a presvedčia vás o tom, že pri golfe sa nikdy nebudete nudiť.

(PR, foto pexels)

0 komentárov
Pridajte komentár
Na začiatok stránky hore
Newsletter