Kultúra 13. jún 2018

Legendárna komédia LORD NORTON a SLUHA JAMES sa vracia do Štúdia L+S


Legendárne predstavenie z konca 90-tych rokov, vo fantastickom podaní Mariána Zednikoviča a Stana Dančiaka sa vracia na dosky Štúdia L+ S.

Pod predstavenie LORD NORTON a SLUHA JAMES (po 20-tich rokoch) sa herecky podpisujú

Ľuboš Kostelný a Jozef Vajda, autorsky Ján Snopko, réžie sa zhostil Michal Vajdička, scénu a kostými zabezpečil Pavol Andraško, hudba a produkcia: Rudo Geri.

Predstavenie prináša agentúra LECA.

Samotní tvorcovia obnoveného predstavenia hovoria, že je pre nich potešením a poctou stáť pri obnove a znovuzrodení tejto legendárnej komédie.

Podľa nich Stano Dančiak a Marián Zednikovič pred 20-timi rokmi postavili latku dobrej zábavy vysoko. Roky bola ich domovská scéna Štúdio L+S. Práve preto sa do týchto priestorov vracia táto mega úspešná komédia.

Ako uvádza agentúra Leca, obnova kultového titulu LORD NORTON a SLUHA JAMES bola pre každého veľkou výzvou. Tvorcovia veria, že aj dnešná, nová generácia divákov si tento titul obľúbi a že tí, ktorí vtipné príbehy Nortona a Jamesa milovali, si rovnako obľúbia aj novú dvojicu Ľuboša Kostelného a Jozefa Vajdu.

Legendárne predstavenie z konca 90-tych rokov, vo fantastickom podaní Mariána Zednikoviča a Stana Dančiaka malo vyše 600 repríz na Slovensku a v Čechách a CD nosiče tejto hry, ako jediné dostali 3 Diamantové, 9 Platinových a 18 Zlatých platní.

Za predaj týchto nosičov sa autor Ján Snopko stal dodnes najpredávanejším autorom hovoreného slova na Slovensku.

V novom predstavení LORD NORTON a SLUHA JAMES si budú môcť diváci vychutnať nezameniteľný humor, veselé a netradičné príhody.

xxx

Umelecká agentúra a produkčná spoločnosť LECA production a producent Rudo Geri uvádza

legendárne divadelné predstavenie LORD NORTON a SLUHA JAMES  /Po 20-tich rokoch/

Účinkujú: Ľuboš Kostelný a Jozef Vajda

Autor: Ján Snopko

Réžia: Michal Vajdička

Scéna a kostýmy: Pavol Andraško

Hudba a produkčná spolupráca: Rudo Geri

Domovská scéna: Štúdio L+S

NAJBLIŽŠIE PREDSTAVENIE: 19. jún 2018

(red)

0 komentárov
Pridajte komentár
Na začiatok stránky hore
Newsletter